avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1156 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Dosar adoptie
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Dosar adoptie

Buna ziua,
Doresc sa adopt un bebelus. Eu si sotul meu locuim si muncim in Bucuresti. Avem amandoi buletine de Braila (acolo locuiesc parintii nostri). Nu avem nici o proprietate imobiliara in Bucuresti (locuim cu chirie). Iar in Braila avem 1/2 apartament (sotia) si mostenire dupa urma tatalui sotului meu.
Unde pot sa depun dosarul de adoptie? La Bucuresti unde locuim chiar daca avem buletine de Braila? Sau la Braila unde avem domiciliul in buletin, dar nu locuim acolo?
Avem vreo sansa de adoptie daca nu avem un apartamen al nostru?
Va multumesc pentru raspunsuri.

Alte discuții în legătură

Depunere dosar adoptie diarnyina_s diarnyina_s Buna ziua, Doresc sa adopt un bebelus. Eu si sotul meu locuim si muncim in Bucuresti. Avem amandoi buletine de Braila (acolo locuiesc parintii nostri). Nu ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! de cand m-am despărțit de tatal copilului locuiesc ... Alina Ghi. Alina Ghi. Buna ziua! De cand m-am despărțit de tatal copilului locuiesc cu chirie împreună cu copilul nostru. Intre timp am deschis proces pt custodie comuna,care ... (vezi toată discuția)
Custodie dupa concubinaj gggabriela gggabriela Buna ziua Am si eu nevioe de cateva informati va rog Am 27 de ani, am fost casatorita acum 8 ani, am divortat si din acea casatorie a rezultat un copil care ... (vezi toată discuția)