avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 764 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Depunere dosar adoptie
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Depunere dosar adoptie

Buna ziua,
Doresc sa adopt un bebelus. Eu si sotul meu locuim si muncim in Bucuresti. Avem amandoi buletine de Braila (acolo locuiesc parintii nostri). Nu avem nici o proprietate imobiliara in Bucuresti (locuim cu chirie). Iar in Braila avem 1/2 apartament (sotia) si mostenire dupa urma tatalui sotului meu.
Unde pot sa depun dosarul de adoptie? La Bucuresti unde locuim chiar daca avem buletine de Braila? Sau la Braila unde avem domiciliul in buletin, dar nu locuim acolo?
Avem vreo sansa de adoptie daca nu avem un apartamen al nostru?
Va multumesc pentru raspunsuri.
Cel mai recent răspuns: diarnyina_s , utilizator 16:45, 9 Septembrie 2014
Nu ma poate ajuta nimeni cu un raspuns? Va rog mult.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dosar adoptie diarnyina_s diarnyina_s Buna ziua, Doresc sa adopt un bebelus. Eu si sotul meu locuim si muncim in Bucuresti. Avem amandoi buletine de Braila (acolo locuiesc parintii nostri). Nu ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie nou nascut - se poate cu viza de resedinta? medeeam78 medeeam78 Buna seara. Numele meu este Medeea Marinescu si peste 2 luni o sa devin mama.. Situatia mea este mai delicaat. Eu am buletin de Sibiu, tatal copilasului are ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! de cand m-am despărțit de tatal copilului locuiesc ... Alina Ghi. Alina Ghi. Buna ziua! De cand m-am despărțit de tatal copilului locuiesc cu chirie împreună cu copilul nostru. Intre timp am deschis proces pt custodie comuna,care ... (vezi toată discuția)