Buna ziua
Am si eu nevioe de cateva informati va rog
Am 27 de ani, am fost casatorita acum 8 ani, am divortat si din acea casatorie a rezultat un copil care acum are 8 ani. Copilul este in custodia mea, tatal platind pensie alimentara . Acum sunt insarcinata in luna a 8a nefiind casatorita., Am o relatie cu cineva de un an si jumatate pe care vreau sa o inchei.
El, tatal bebelusului nenascut este medic, eu nu am un loc de munca, nu am studii dar locuiesc in apartamentul unei surori care mi l-a pus la dispozitie pe termen nelimitat ea locuind in alta tara, am ajutorul parintilor financiar, pensia alimentara de la fostul sot si mai nou niste bani 1500 ron de la un cumnat , cetatean strain care are mai multe proprietati in bucuresti si mi-a cerut ajutorul sa le administreze iar el imi da pe luna acesti bani
Am vreo sansa sa imi pastrez bebelusul sau un judecator ar considera ca nu sunt capabila sa-l cresc si i l-ar da tatalui
Trebuie sa mentionez ca pe fiul meu de 8 ani l-am crescut foarte bine, locuim intr-un apartament frumos, renovat, curat de 4 camere, el este la scoala clasa 2a si este un copil minunat, cu tatal lui nu am avut niciodata probleme, nu a incercat niciodata sa mi-l ia si ma sprijina cat poate in cresterea fiului nostru
Problema este ca in actualul prieten nu am incredere, nu cred ca va fi atat de domn cum a fost sotul meu si nu cred ca ma va lasa linistita pana nu imi va face rau ca am indraznit sa-l parasesc..
Doamna nimeni nu va va lua copilul.
Daca incearca sa va faca rau apelati la parchet, la politie. Insa poate si fostul prieten isi doreste copilul si vrea sa pastreze o legatura cu el. Insa stati linistita ca nimeni nu va va lua copilul sa i-l dea fostului dv prieten.
Infiere
karla35
In urma divortului de acum 3 ani , mi-a fost incredintat fiul meu , acum in varsta de 13 ani.. De el are grija prietenul meu (cu care am o relatie de 2 ani si ... (vezi toată discuția)