avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 526 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Contract de munca de 2 ore
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Contract de munca de 2 ore

Buna ziua as vrea sa stiu ce se intampla daca eu am o alocatie de crestere a copilului cu handicap grad 2 primesc o indemnizatie de la stat de 450 ron/luna si imi gasesc un servici de 2 ore / zi.Pierd aceasta indemnizatie?
Cel mai recent răspuns: hiuliana , utilizator 18:57, 8 Septembrie 2014
Va multumesc pentru informatii

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vechime in munca bursucica bursucica Buna ziua! As dori sa stiu daca concediul de cresterea copilului este considerat vechime in munca in conditiile in care am fost angajata pe perioada ... (vezi toată discuția)
Concediu cresterea copilului pana la 7 ani si sporul de vechime aiteanuaurora aiteanuaurora Am si eu nevoie de ajutor,va rog.Sunt angajata in invatamant ca titular din 01.09.1995.In 10.06.2005 am intrat in concediu crestere copil pana la 3 ani pentru ... (vezi toată discuția)
Vechimea in munca pe durata ccc saccontala saccontala buna ziua, va rog sa imi spuneti daca perioada aferenta CCC este considerata vechime in munca. Daca nu, ce pot face ca aceasta perioada sa fie considerata ... (vezi toată discuția)