avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 773 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Ordin de serviciu
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Ordin de serviciu

Am primit un ordin de servici dupa ce am fost anchetata la comisia de disciplina si nu mi.sa spus nimic de nici o sanctiune..Se poate sa imi spuna in timp de sanctiune???

In ordinul de servici pe langa alte mi.sa cerut sa fac un raport scris cu ce fac in timpul seriviului , intrebarea mea este inregula ce sa cerut sau este putin abuziv???
Cel mai recent răspuns: ioana9104 , utilizator 17:21, 7 Septembrie 2014
Raportul de serviciu sau raportul de activitate este ceva normal, poate fi oricand solicitat, nu reprezinta nici un fel de abuz.
1. Decizia de sanctionare va trebui sa va fie comunicata.

2. Ordinul de serviciu primit nu are nicio relevanta asupra cercetarii disciplinare a dvs.
Va multumesc !!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Convocator gigione01 gigione01 Am fost convocat la o cercetare disciplinara prealabila.Pentru acest lucru am primit un convocator care continea data,locul si mai spunea niste numere de ... (vezi toată discuția)
Mustrare scrisa ciancu ciancu Vă rog să mă ajutați cu părerea dumneavoastră... În speță, un funcționar public a fost sancționat cu mustrare scrisă ... (vezi toată discuția)
Cercetare disciplinara cristina petrache cristina petrache Decizia, propunerea comisiei in urma cercetarii disciplinare este finala sau angajatorul poate trece peste decizia comisiei de cercetare disciplinara si are ... (vezi toată discuția)