avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... teren in indiviziune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

teren in indiviziune

Buna dimineata,am urmatoarea problema,in urma succesiunii dupa bunicii mei,ambii decedati,mama mea si fratele ei au mostenit 3 hectare teren agricol extravilan.
Problema e ca doua hectare le are in posesie,dar celalalt hectar nu stim unde este..pe certificatul de mostenitor scrie ca acel hectar este ,,in indiviziune''Am vorbit cu primarul dar acesta ridica din umeri cica trebuie sa ne puna in posesie..dar mai dureaza.ceva .........cu legea 18/1991..In acest timp,mama plateste impozit pentru un teren pe care il foloseste altcineva...ce pot face?? de 4 ani platesc degeaba un teren pe care il foloseste altcineva...
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 08:14, 6 Septembrie 2014
Pe titlul de proprietate nu sunt identificate vecinatatile?

Nu exista cadastru pentru cele 3 hectare de teren?

Pe certificatul de mostenitor nu este posibil sa nu fie identificata proprietatea.

Nu pe primar trebuie sa il intrebati ci pe cel care raspunde de registrul agricol din primarie.


~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Titlu de proprietate elmarian10 elmarian10 Buna seara. Doreasc sa va expun urmatoarea situatie: la decesul parintilor mei am mostenit un teren agricol de 4 hectare impreuna cu cei trei frati ai mei. ... (vezi toată discuția)
Iesire din indiviziune daniel2d daniel2d buna seara. pe scurt problema mea este urmatoarea: -mama mea are un titlu comun de proprietate cu un frate, decedat din pacate, in suprafata de aprox. 2,5ha ... (vezi toată discuția)
Renta viagera stanutadi stanutadi ce acte trebuiesc pentru renta viagera si ce se intampla cu terenul dupa expirarea rentei viagere (vezi toată discuția)