avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 478 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale aippimm
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

aippimm

Buna ziua, am infiintat acum doua luni un SRL-D. Stiu ca o prima regula a acestui program oferit de stat este de a instiinta Departamentul pentru Întreprinderi Mici şi Mijlocii, Mediul de Afaceri şi Turism. Firma este infiintata in Rm. Valcea si am instiintat AIPPIMM la fix 6 zile de la eliberearea certificatului de inregistrare oferit de ONRC. cu tot cu copi xerox depa C.I. si Cert. de Inregistrare.
Insa au trecut 2 luni si ceva si nu am primit raspuns???
Cel mai recent răspuns: LauraIoanaC , utilizator 16:59, 9 Septembrie 2014
Buna ziua,
Ce raspuns sa primiti?
nu am primit nimic. Absolut nimic!
Nici nu cred ca veti primi. Trebuia sa trimiteti notificarea, copie CUI si copie CI a administratorului pe adresa de mail a AIPPIMM de care apartine judetul dumneavostra.
Ar fi fost indicat sa bifati confirmarea de primire, sa stiti cand a fost citit mailul.
Ultima modificare: Sâmbătă, 6 Septembrie 2014
Alexandru Arsu, Contabil
am trimis!! cu atasament copie CI si Copie Cert de Inregistrare + notificarea semnata si stampilata
La instiintarea aippimm nu se primeste raspuns. E am sunat sa intreb dupa ce am trimis notifivarea (in februarie) si au zis ca este primita. Poti incerca sa ii suni, insa poti sta linistit, daca e totul trimis este ok.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Srl-d - totul despre..... mikas mikas M-am hotarat sa infiintez un SRL-D . Cum scriam intr-un alt subiect, activitatile sunt de tipul after-school. De la primul pas m-am confruntat cu un noian de ... (vezi toată discuția)
Decizie de preaviz -cm per nedeterminata-desfiintare post terianca terianca Buna ziua, In urma datelor pe care o sa le scriu mai jos, va rog sa-mi dati un raspuns legat de validitatea deciziei primite: -in perioada ... (vezi toată discuția)
Ajutor pentru acte srl-d ElenaComanescu ElenaComanescu Buna seara, Doresc sa infiintez o societate SRL-D si m-am impotmolit cu actele: - Dovezi privind efectuarea varsamintelor aporturilor subscrise de ... (vezi toată discuția)