avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 355 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Constructie foarte inalta
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Constructie foarte inalta

Buna ziua,
Am un teren de 400mp pe care vreau sa-l vand, dar toti potentiali cumparatori il refuza deoarece la limita de proprietatea s-a construit un bloc de 4 etaje, desi in zona conform certificatului de urbanism de informare pe care l-am obtinut de la Primarie se poate construi P+1+M.
Ce pot face in acest sens? Nimeni nu doreste sa-l cumpere deoarece nu poate amplasa o constructie asa cum isi doresc....Ca vecini nu am dat niciun acord pentru ridicarea blocului!
Multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters323967 , utilizator 14:28, 6 Septembrie 2014
nu cred ca puteti face mare lucru acum

autorizatia vecinului cred ca a fost expusa ublic...prezumtia fiind ca ati avut cunostinta de ea
ca sunteti ori ba in termen sa o atacati...sttiti dvs sau ramane de vazut

scenariile sunt multe...poate nu au autorizatie, poate nu au respectat autorizatia, poate nu au respectat distanta liniei de hotar bla bla

e un demers care va costa multi bani

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizatie si distante intre cladiri... marinelapolescu marinelapolescu Buna ziua, Am cumparat un teren, pentru a construi pe el un bloc. Am obtinut certificat de urbanism pt. p+2e+m, si eu voiam sa fac 3e, asa ca am scos un ... (vezi toată discuția)
Construcție bloc lângă casă. ce condiții trebuie să se respecte? Îmi va fi umbrită aproape toată proprietatea alex.anca alex.anca buna ziua. Stau la casa in Suceava in zona de case. Acum aproximativ un an un dezvoltator imobiliar mi-a cerut aprobarea constructiei unui bloc P+2+M pe ... (vezi toată discuția)
Constructie bloc intre 2 case IuliaBM IuliaBM Buna ziua, Unul dintre vecinii mei doreste sa construiasca 2 blocuri, cu toate geamurile spre casa, curtea si gradina mea. Niciunul dintre vecini nu este ... (vezi toată discuția)