avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1158 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... drept la apa potabila
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

drept la apa potabila

dupa lotizarea imobilului prin partaj judiciar ,apa potabila a ramas la imobilul din fata ,canalul din curte mai bine zis si caminul unde este ceasul,noi din celelante 2 imobile pana la racordarea din nou la raja ne putem folosii de vechiul canal ?
Cel mai recent răspuns: gelu71 , utilizator 16:23, 6 Septembrie 2014
Va puteti folosi,numai cu acordul proprietarului
Firesc se pune intrebarea cine este titularul contractului de furnizare utilitati ?
contractul este inca pe numele parintiilor ,nu l-am schimbat dupa decesul lor deoarece imediat dupa desesul mamei am intrat in partaj judiciar in tribunal a durat aproape 6 anii si a ramas asa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Utilitati, racordare separata nicoletadragan71 nicoletadragan71 Am cumparat un imobil unde recipientul de apa si contuarul de lumina este la mine in curte ,vecini mei din spate adica 2 la numar inaintea partajarii ... (vezi toată discuția)
Bransament apa potabila nicoletadamian nicoletadamian buna ziua va rog sa ma ajutati ,un imobil a fost lotizat in 3 , apa potabila cu recipientul unde se citeste apa este pe primul lot ,acum proprietara la care ... (vezi toată discuția)
Datorii la utilitati - personale sau la bransament? Proprietar-cta Proprietar-cta O cladire in Constanta a fost inchiriat la o societate, si toate utilitatile au fost trecute pe numele lor. Apa, gaz si curent. Dupa 2-3 ani, chiriasii au ... (vezi toată discuția)