avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1151 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Utilitati, racordare separata
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Utilitati, racordare separata

Am cumparat un imobil unde recipientul de apa si contuarul de lumina este la mine in curte ,vecini mei din spate adica 2 la numar inaintea partajarii imobilului faceau parte si ei din acest imobil ,dupa partajare fiecare si a facut cadastru si intabulare pe lotul lui facand si granituire ,numai ca ei vor sa se foloseasca incontinuare de apa si lumina ,cei de la raja mi-au spus ca nu imi poate fac contractul pe numele meu decat daca eu ma oblig sa le dau apa pana la momentul in care ei asi vor rezolva problema ,numai ca ei nu vor sa se racordeze separat la apa si enel deoarece spun ca aceste utilitatii sunt si ale lor mostenite de la parintii .ce pot face nu mi se pare corect sa raman impreuna cu ei sa platim facturile la comun .va multumesc
Cel mai recent răspuns: nicoletadragan71 , utilizator 21:14, 18 Februarie 2015
Puteti face contorizare "PAUSAL" separarea consumului pe fiecare proprietar.Din cate cunosc nu puteti sa-i alungati cu "RETEAUA" apa/electrica etc. dar puteti incerca sa discutati problema la furnizorii de utilitati.
Vin cu o mentiune nici unul nu avem apa trasa in casa ,exista doar caminul ptr apometru si un canal la mine in curte .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drept la apa potabila gelu71 gelu71 dupa lotizarea imobilului prin partaj judiciar ,apa potabila a ramas la imobilul din fata ,canalul din curte mai bine zis si caminul unde este ceasul,noi din ... (vezi toată discuția)
Bransament apa si canalizare ksc ksc Buna ziua. Locuiesc intr-un imobil cu 4 apartamente , toate proprietati personale(4 proprietari).Bransamentul la reteaua de apa si canalizare a fost facut de ... (vezi toată discuția)
Racord separat apa rece slick_bdc slick_bdc buna ziua.fiti amabil as dori sa stiu si eu cateva lucruri legate de racordul separat la reteaua de apa.acest racord presupune instalarea unui apometru de ... (vezi toată discuția)