Am cumparat un imobil unde recipientul de apa si contuarul de lumina este la mine in curte ,vecini mei din spate adica 2 la numar inaintea partajarii imobilului faceau parte si ei din acest imobil ,dupa partajare fiecare si a facut cadastru si intabulare pe lotul lui facand si granituire ,numai ca ei vor sa se foloseasca incontinuare de apa si lumina ,cei de la raja mi-au spus ca nu imi poate fac contractul pe numele meu decat daca eu ma oblig sa le dau apa pana la momentul in care ei asi vor rezolva problema ,numai ca ei nu vor sa se racordeze separat la apa si enel deoarece spun ca aceste utilitatii sunt si ale lor mostenite de la parintii .ce pot face nu mi se pare corect sa raman impreuna cu ei sa platim facturile la comun .va multumesc
Puteti face contorizare "PAUSAL" separarea consumului pe fiecare proprietar.Din cate cunosc nu puteti sa-i alungati cu "RETEAUA" apa/electrica etc. dar puteti incerca sa discutati problema la furnizorii de utilitati.
Drept la apa potabila
gelu71
dupa lotizarea imobilului prin partaj judiciar ,apa potabila a ramas la imobilul din fata ,canalul din curte mai bine zis si caminul unde este ceasul,noi din ... (vezi toată discuția)