avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 891 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... contestatie la executare - procedura
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

contestatie la executare - procedura

Bun gasit in urma cu cateva zile am gasit in cutia postala o hotarare judecatoreasca de executare silita la un contract de credit facut in urma cu peste 4 ani. Eu acum ce trebuie sa fac astept executorul cu o alta instiintare de executare fac contestatie? Va multumesc dupa atata timp am crezut ca datoria s a prescris,
Cel mai recent răspuns: avvalentina , utilizator 11:47, 7 Septembrie 2014
Nu cred ca va mai veni o alta hartie... puteti sa faceti contestatie la executare, dar trebuie sa aveti si motive temeinice, ca sa fie admisibila; in caz contrar, aceasta se va respinge si tot la executare veti ajunge.

Nu cred ca s-a prescris datoria.

Fiind un contract de credit, termenul de prescriere se calculeaza de la data fiecarei rate scadente.

Si oricum, chiar daca ar fi asa, intervenirea prescrierii debitului trebuie sa se constate printr-o hotarare judecatoreasca.
Ultima modificare: Sâmbătă, 6 Septembrie 2014
Cabinet individual de avocat „Petrescu C.”, Avocat
Am inteles care ar fivtermenul in care trebuie sa ma incadrez? Totusi in hotarare scrir definitiva mai pot face contestatie?
Contestatie puteti face in 15 zile de la data primirii acelei hotarari (data postei)!
din nefericire si eu ma confrunt cu aceeasi situatie,am o intrebare un motiv SOLID pentru contestatie ce ne indrumati?
Contestatia va privi actul de executare si se calculeaza de la data postei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sulte nesolicitate, prescriere angajatlastat angajatlastat La data de 1 decembrie 2010 se emite hotararea judecatoreasca in dosar de partaj cu stabilirea unor sulte datorate. Beneficiarii sultelor nu ataca hotararea in ... (vezi toată discuția)
Executare silita Ionut 81 Ionut 81 Buna sara in anul 2006 am contractat un credit de la bcr unde am platit pana in 2010 dupa aceaia nu am mai platit acel credit,in11 septembire anu curent am ... (vezi toată discuția)
Executare silita petre059 petre059 Buna ziua,am facut un credit in 2008 am platit o perioada,apoi am ramas fara servici si nu am mai platit.Acum am primit o hotarere judecatoreasca de executare ... (vezi toată discuția)