avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 321 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Autorizatie Banner publicitar
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Autorizatie Banner publicitar

Buna ziua.

Detin un magazin In sectorul 1 din Bucuresti si doresc sa imi fac publicitate.

Pentru a amplasa un banner pe peretele exterior am cladiri (lipit de perete) este nevoie de auzorizatie de la primarie?
Pentru a colanta ferestrele cu scris sau imagini publicitare este nevoie de autorizatie de la primarie?

Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: ContSters44758 , utilizator 19:38, 6 Septembrie 2014
Da, ati intuit perfect: in ambele cazuri aveti nevoie de autorizatia primariei respective, achitandu-se si o taxa anuala stabilita de consiliul local.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizatie ptr un panou publicitar apr0ape_om apr0ape_om Buna ziua, am un spatiu comercial , inchiriat cu forme legale, contract inregistrat la fisc , deschis punct de lucru pe el . Ieri am pus un banner pe ... (vezi toată discuția)
Amplasare panouri publicitare pe terenul proprietate personala Voxaledana Voxaledana Buna ziua! De curand am amplasat un panou publicitar pe terenul meu langa drumul public si se pare ca nu este legal. Panoul este pentru firma mea, pe terenul ... (vezi toată discuția)
Amplasare benner pe peretele exterior al apartamentului LAUAND LAUAND detin un ap.transformat in spatiu comercial,la parterul unui bloc si am niste intrebari referitoare la amplasarea unor bennere . as dori sa stiu daca pot ... (vezi toată discuția)