, tin sa mentionez ca bannerul nu este in dreptul nici unei strazi , este pe peretele exterior al cladiri , nu trece nimeni pe langa el , nu ingradeste nici o cale de acces , este pus pe zidul cladirii si nu incurca nici o cale de acces ptr ca este pe partea stanga , langa perete este o curte . nu e in drum, nici pe langa vre-un drum .
Buna ziua, am un spatiu comercial , inchiriat cu forme legale, contract inregistrat la fisc , deschis punct de lucru pe el . Ieri am pus un banner pe zidul exterio al cladirii unde stau in chirie si azi dimineata mi-au venit cei de la Primarie in "vizita" sa imi spuna sa il dau jos ca nu am un aviz de la ei pentru instalare panou publiciar. Toate astea vin de la vecini , care au si ei acelasi obiect de activitate si vor sa ma mute de aici. Ma intereseaza daca exista o lege care sa interzica sa pun ceva pe exteriorul cladirii inchiriate . de ce Primaria trebuie sa imi acordul pentru amplasarea unui banner atat timp cat el sta bine merci pe zidul exterior al cladirii inchiriate de mine ????
M-au luat cu faze de genul ca stau pe axa "Constantin Brancusi " si trebuie un accept special ......... va rog frumos am si eu nevoie de ajutor ,,,multumesc frumos .
~ final discuție ~