avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1135 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... sentinta inst.fond si decizie recurs lipsite de temei ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

sentinta inst.fond si decizie recurs lipsite de temei legal

buna ziua ,va rog am nevoie de un raspuns urgent-este vorba de o sentinta civila a instantei de fond (pt.titlul de proprietate cf.leg.18/1991) ,mentinuta de catre instant de recurs. Aceasta a fost pronuntata in anul 2010 in baza unei HCJ/1991 care fusese desfiintata si inlocuita cu o alta HCJ in anul 2009-pentru acelasi TP.Conf.art.304/5.9- orice hot.data In baza unei alte hot.sau a unui act administrative care a fost desfiintat pina la data declararii recursului ,aceasta este lipsita de temei legal deci este nula .Doresc sa stiu ce sa fac pentru ca primaria vrea acum sa o puna in aplicare si sa modifice TP in baza acestora. Doresc sa se declare NULE aceste acte si sa nu mai poata modifica TP-ul.
Va multumesc anticipat...
Cel mai recent răspuns: ELENA VASILE - Birou de Mediator , Mediator 09:44, 7 Septembrie 2014
Buna dimineata,

adresati-va unui avocat specializat in litigii de tipul acesta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radiere mostenitori din tp gigelas gigelas Patru frati sunt mostenitorii defunctilor parinti. In 1991,doar unul dintre frati,face o cerere in baza Legii 18/1991,prin care solicita reconstituirea ... (vezi toată discuția)
Suspendarea prev.de art.244(1) pct.1 cpc Irina S. Irina S. Aceasta cauza de suspendare poate fi invocata in fata instantei de recurs (la Tribunal) daca exista o alta judecata care se afla abia la fond ? Mai concret: ... (vezi toată discuția)
Actiune in pretentii asanacheromel asanacheromel Buna ziua , As dori sa supun o speta neclara mie : in anul 2009 doua persoane au intocmit un inscris sub semnatura privata intitulat \\"contract de ... (vezi toată discuția)