avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 801 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Autentificare probe Audio, Video
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Autentificare probe Audio, Video

Buna ziua,

sunt Andrei si in momentul de fata sunt implicat intr-un proces de divort insa marea mea problema o constituie autenticitatea probelor (audio,video) pe care le detin.
Ma poate ajuta cineva va rog in acest sens? Unde pot autentifica aceste probe pentru a putea fi admise ca probe legale in cadrul procesului?

Multumesc !
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 18:26, 7 Septembrie 2014
Incercati sa administrati probele clasice si uzitate in mod normal in cadrul unui proces inscrisuri,martori,interogatoriu,urmand a depune in completare si celelalte probe.
In instanta se va cere de catre partea adversa, daca veti depune aceste probe, efectuarea unei expertize judiciare pentru confirmare/ infirmare voce/ video.
Orice alta confirmare, extrajudicara, nu are sustinere in fata instantei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce dovezi ar trebui aduse in cazul hartuirii morale la locul ... Vali P. Vali P. Ce dovezi ar trebui aduse in cazul hartuirii morale la locul de munca si unde ar trebui sa ma adresez? De mai multi ani mi se fac tot felul de sicane de catre ... (vezi toată discuția)
Proces civil -proceduri SadMaria SadMaria Intr- un proces civil in care sunt folosite ca probe inregistrari audio daca este ceruta expertiza vocii aceasta va fi acceptata de instanta sau este o ... (vezi toată discuția)
Proba audio bruno_64 bruno_64 buna ziua, as dori sa stiu daca o inregistrare audio este admisa de instanta si daca da,trebuie transcrisa? (vezi toată discuția)