avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 617 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Solicitare convorbiri telefonice
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Solicitare convorbiri telefonice

Un procuror poate solicita convorbirile telefonice in cazul unui dosar de inselaciune?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 20:09, 8 Septembrie 2014
da , dar e de durata , si mai depinde si pe ce perioada solicitati aceste stenograme , deorece companiile de telefonie nu tin mult timp spatiul in servere ocupat (cu tot felul de discutii fara relevantza pentru ei) . legea nu ii obliga sa faca stocari de date , caci pentru ei provoaca costuri inutile .
deci daca solicitati vreo convorbire de prin 2009 sau chiar si din decembrei anul trecut ...cine stie , posibil sa nu primiti nimic.
Da,poate solicita cu scopul clarificarii solutionarii cauzei
Convorbirile nu sunt inregistrate de compania de telefonie mobila.
Deci, nu poate sa le ceara.
ba da...retin si stocheaza anumire date , dar le sterg dupa o perioada .
Exista o problema deosebit de serioasa cu stocarea datelor.
A fost declarata neconstitutionala legea.

Se poate insa sa se obtina numerele la care s-a apelat...

Alte discuții în legătură

Stenograma convorbire telefonica eder eder Sunt abonat la compania de telefonie mobila RDS si doresc sa solicit stenograma unei convorbiri telefonice pe care am purtat-o cu cineva in luna ianuarie ... (vezi toată discuția)
Durata stocare convorbiri RotaruRazvan RotaruRazvan Buna ziua. As dori sa stiu care este durata de stocare a imaginilor video ale bancilor precum si termenul minim de stocare a convorbirilor telefonice. Credeti ... (vezi toată discuția)
Stenograma la o convorbire telefonica lywakys lywakys buna seara, cum se poate face stenograma la o convorbire telefonica pe care am avuto cu fica mea de 6 ani care e plecata cu sotia in alta localitate mi-ar ... (vezi toată discuția)