avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 627 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Solicitare convorbiri telefonice
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Solicitare convorbiri telefonice

Un procuror poate solicita convorbirile telefonice in cazul unui dosar de inselaciune?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 20:09, 8 Septembrie 2014
tocmai de aceea sterg anumite date dupa o perioada....sunt neconstitutionale , dar motivul adevarat este ca provoaca costuri enorme.
faptul ca se va gasii un anumit nr de telefon , nu demonstreaza ca a avut loc o discutie ....
Daca se stabileste ca s-a discutat se poate corobora cu alte probe.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stenograma convorbire telefonica eder eder Sunt abonat la compania de telefonie mobila RDS si doresc sa solicit stenograma unei convorbiri telefonice pe care am purtat-o cu cineva in luna ianuarie ... (vezi toată discuția)
Durata stocare convorbiri RotaruRazvan RotaruRazvan Buna ziua. As dori sa stiu care este durata de stocare a imaginilor video ale bancilor precum si termenul minim de stocare a convorbirilor telefonice. Credeti ... (vezi toată discuția)
Stenograma la o convorbire telefonica lywakys lywakys buna seara, cum se poate face stenograma la o convorbire telefonica pe care am avuto cu fica mea de 6 ani care e plecata cu sotia in alta localitate mi-ar ... (vezi toată discuția)