avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 472 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... canalizarea vecinului pe terenul meu
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

canalizarea vecinului pe terenul meu

Buna ziua,
Am cumparat un teren ,din curtea unui om, care avea doua deschideri la drum. Canalizarea si apa vanzatorului sunt trase pe terenul meu. Cum il pot convinge sa le mute din curtea mea?
Cel mai recent răspuns: BEJENARU PETRU , Expert judiciar 17:31, 7 Septembrie 2014
Daca la cumpararea imobilului a-ti acceptat tacit existenta si functionalizarea canalizarii in actualele conditii si acest lucru e si intabulat in cartea funciara la partea III, (FOAIA C) , e dificil sa obtineti o situatie favorabila. Singura cale este cea prin obligare cu o hotarare judecatoreasca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am aflat după cumpărarea imobilului că pe sub terenul aferent trece o conductă de canalizare. Împotriva cui mă îndrept pentru acest viciu ascuns? Casanoua17 Casanoua17 Daca am aflat ca pe terenul din jurul casei pe care am cumparat-o trece o conducta de canalizare ce deserveste casele vecine, pot trage la raspundere pe ... (vezi toată discuția)
Autorizatie de constructie Adrianbv2 Adrianbv2 Buna seara ... am o problema .... si apreciez orice ajutor ... Pe scurt: am cumparat teren si doresc sa contruiesc o casa ... am cerut certificat de ... (vezi toată discuția)
Patronul abatorului vecin cu mine a înfundat canalizarea comună cu ciment. a procedat legal? ce ar trebui să fac în continuare? MARIA MONSALVETE MARIA MONSALVETE Propietatea pe care am cumparat-o de aproximativ doi ani, avea o canalizare veche comuna cu vecinul Cu ani in urma cand era de stat, a fost AVICOLA ... (vezi toată discuția)