avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 881 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Taxa auto
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Taxa auto

Buna seara, am cumparat o masina din 2004, diesel, km reali si super bun, euro3.
Am fost la RAR si am aflat c euro3 ,taxa ii cam 620 de euro , nu doresc sa platesc taxa asta aberanta la stat ,ce se poate face multumesc !
Cel mai recent răspuns: laszlorobert , utilizator 00:44, 31 August 2015
Trebuie achitata aceasta taxa iar apoi va Adresati instanței pentru recuperarea acesteia. Așa este la noi...
varianta comodat auto pentru a nu plati taxa.
Achitati taxa , ulterior va adresati instantei de judecata pentru recuperarea acesteia.
deocamdata nu se castiga astfel de procese, dar speram ca CJUE se va pronunta in favoarea castigarii lor.
Buna seara, nu stiti cumva se mai plateste taxa la prima inmatriculare ? am auzit ceva de genul ca se restituie, eu acuma trebuie sa platesc !Multumesc !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inmatriculare autoturism second hand Scr3wBall Scr3wBall Am cumparat recent un autoturism din strainatate fabricat in 2002, diesel dar din pacate cu norma de poluare euro 3. as dori sa stiu cum pot sa inmatriculez ... (vezi toată discuția)
Taxa auto 2013 pentru masina inmatriculata in ro razvan0411 razvan0411 Buna seara, Am o mare problema in acest moment legata de taxa auto reintrata in vigoare la inceputul acestui an, taxa la care vor fi supuse si autoturismele ... (vezi toată discuția)
Recuperare taxa auto popescuadr1an popescuadr1an Buna ziua, Am achizitionat un autoturism second-hand in decembrie 2008 si am platit pentru acesta taxa de prima inmatriculare in data de 12.12.2008.Aceasta ... (vezi toată discuția)