avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 495 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... cît este taxa de timbru ?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

cît este taxa de timbru ?

Vă rog cât este taxa de timbru pentru RECURS în proces de întoarcere a executării silite pentru o sumă de 300 lei ? mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Sebastian Simon , Avocat 19:54, 7 Septembrie 2014
Buna seara!

Taxa este de 25 de lei.

Cu stima.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lamuriri despre plata taxei de timbru judiciar asedy asedy Pentru recurs taxa este de minim 100 lei?Am de facut recurs pentru un proces de intoarcerea executarii silite.Taxa trebuie platita in termen de 15 zile de la ... (vezi toată discuția)
Litigii de munca lilianadobrin69 lilianadobrin69 Buna, Am avut un proces cu o societate care nu mi-a platit ultima luna de munca.Am primit Hotararea acasa si m-au informat ca am avut dreptate.Asta a fost pe ... (vezi toată discuția)
Ce taxe judiciare de timbru se restituie? wap54 wap54 Am citit OUG 80/2013 si nu am gasit ca taxa judiciara de timbru ocazionata de cererea de intoarcere la executare silita s-ar recupera. Ma puteti ajuta, se ... (vezi toată discuția)