avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 949 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Datorie fara acte
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Datorie fara acte

Buna ziua!
Acum vreo 4 ani am dat spre imprumut unei rude, o suma de bani destul de considerabila. Nu a fost prima data cand i-am imprumutat doar ca, acum nu am mai recuperat-o si nu imi mai raspunde la telefon. Nu am facut nici un act notarial sau alt fel de act. Exista vreo posibilitate de a o face pe ruda mea sa restituie datoria?!#-o
Cel mai recent răspuns: romipantea , utilizator 16:44, 13 Decembrie 2014
Ati stiuplat un termen, pentru restituirea datoriei?Este posibil ca aceasta creanta sa fie prescrisa.
Totul a fost verbal, iar termenul a fost de 3 luni.Nu am nicio hartie care sa certifice ca am dat acesti bani sau ca acea ruda a primit banii.
le puteti pune cruce daca nu isi ia angajamentul ca vi-i da.
poti daca sustii ca ai dat mai incoace . ce ruda ati este ? este f important ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract imprumut fara data de expirare si fara garantii Ki24 Ki24 Buna ziua, Am o hartie de mana de la fostul meu sot, scrisa in timpul casatoriei. In aceasta declaratie este me tionat faptul ca sotul meu a luat de la ... (vezi toată discuția)
Imprumut intre doua persoane fizice acordat fara acte - astept raspunsuri! floristiclete floristiclete Am postat acum cateva zile intr-un subiect gresit asa ca revin cu inca cateva intrebari. Am inteles ca ma pot judeca cu persoana dar eu sper ca nu ajungem la ... (vezi toată discuția)
Cand dai n-ai .o ultima incercare. carmen beladona carmen beladona In anul 2001 am imprumutat unei persoane o suma importanta de bani pentru 3 luni de zile.Am mers la notar impreuna si cu doi martori si am facut un act de ... (vezi toată discuția)