avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 433 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită recuperare apartament
Discuție deschisă în Executare silită

recuperare apartament

Buna ziua!
Va supun atentiei urmatoarea situatie
In calitate de garant ipotecar pt. un credit la o banca, am fost executat silit in 2012. Am facut contestatie la executare, insa nu am avut bani sa platesc cautiune pentru suspendarea executarii, prin urmare apart. a fost scos la licitatie si s-a vandut in 2013.
Stiu ca adjudecatarul l-a vandut unei alte familii (in iunie 2014) cu act de vanzare-cumparare.
intrebarile mele sunt urmatoarele
1 vanzarea a fost corecta/legala?
2. In cazul in care obtin intoarcerea executarii, mai am sanse sa-mi recuperez apartamentul?
.Multumesc anticipat celor care ma pot lamuri.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 17:13, 8 Septembrie 2014
Este hazardat a emite raspuns necunoscand documentele existente la dosarul de executare silita privitor la vanzarea a fost corecta/legala?
Nu este vorba despre vanzare ,deoarece prin licitatie se adjudeca bunul dedus executari
Referitor la posibilitatea recuperarii apartamentului prin intoarcerea executari,numai in urma studierii temeinice a dosarului de executare ,persoana care stapaneste procedura se poate pronunta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Licititatie vanzare apartament dancostel dancostel Un birou de executor judecatoresc a anuntat vanzarea prin licitatie a unui apartament, sediu de persoana juridica cu doi asociati. Unul dintre cei doi asociati ... (vezi toată discuția)
Licitatie cumparare apartament de catre cumnat. yamada yamada Fratele sotiei mele poate participa la o licitatie de cumparare a unui apartament ce imi apartine, scos la licitatie in urma cererii de executare silita din ... (vezi toată discuția)
Adjudecare; contestatie de executare pe rol- pot sa vand ? mario2014 mario2014 Buna seara.. v-as ruga sa ma lamuriti intr-o situatie. Am cumparat la licitatie un apartament. Acum as vrea sa il vand unor cunostinte (eu trebuie sa ma mut ... (vezi toată discuția)