avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 787 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Expirare certificat de handicap
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Expirare certificat de handicap

Buna dimineata.
Mi-a expirat certificatul de handicap al fetitei pe 23 august 2014.Am dus actele pe care le-au cerut pentru reinnoire dar datorita concediilor in luna august nu a fost comisie.Va fi acum in septembrie( undeva in data de 11 septembrie).Intrebarea mea este: acum in septembrie primesc indemnizatia de insotitor? Din cate stiu eu platile se fac cu o luna in urma.Multumesc.Nu am gasit nimic legat de acest lucru.Eu primii bani i-am primit in luna octombrie ( certificatul era din septembrie-primul certifcat-)
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 09:37, 9 Septembrie 2014
In luna septembrie veti primi indemnizatia aferenta lunii august-pentru care detineti certificat valabil

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mă aflu în ccc cu prelungire pe baza unui certificat de handicap, ... ARIAN09 ARIAN09 Mă aflu în ccc cu prelungire pe baza unui certificat de handicap, de la 2 la 3 ani, ce are o valabilitate de 12 luni. Certificatul expiră pe 23 .08. 2021, ... (vezi toată discuția)
Gravida cu contract determinat beredenisa beredenisa Buna ziua, am o problema sunt gravida in luna a VI a si sunt angajata la o firma pe perioada determinata. In 30.06 imi expira contractul de munca si am fost ... (vezi toată discuția)
Reevaluare certificat handicap copil cretu01 cretu01 Buna seara! Ma aflu in concediul de crestere a copilului cu handicap de la 2 la 3 ani, adica din luna iunie 2014. Copilul meu detine un certificat de ... (vezi toată discuția)