avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 528 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Frauda informationala pe net
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Frauda informationala pe net

Buna seara, am lucrat pe internet la o firma unde erau inregistrate datele mele
ca sa pot lucra, alaturi de datele firmei, de curand am aflat ca cineva a falsificat documente folosindu-se de numele meu. mentionez ca lucram cu firme internationale. Firma din strainatate a contactat deja interpolul.Ce pot sa fac? Sa merg la politie, la interpol? Nu stiu pe cine sa reclam. Va rog sa ma ajutati.
Cel mai recent răspuns: ContSters327384 , utilizator 21:36, 23 Octombrie 2014
la inspectoratul general de politie, serviciul de combatere a criminalitatii informatice;
Multumesc.
Am fost la politie, politia m-a trimis la IPJ, de acolo m-au trimis la Parchetul judetean, de acolo m-au trimis la tribunalul din orasul din care sunt. Inca nu stiu unde ma vor trimite si de aici. Eu nu mai stiu cui sa ma adresez. Va rog sa ma ajutati.
Nu inteleg de ce sunteti plimbata, cand asa cum a mentionat deja utilizatorul 7up, trebuia sa depuneti plangerea penala la serviciul pentru combaterea criminalitatii. Vi se dadea un numar de inregistrare urmand ca organele abilitate sa cerceteze cazul expus de dvs. Va recomand sa angajati un avocat pentru consiliere in privinta demersurilor de intreprins.
Sfatul meu e sa depuneti plangere penala la SERVICIUL DE COMBATERE A CRIMINALITATII INFORMATICE din cadru DCCO-IGPR Bucuresti . NU va mai duceti personal , trimiteti prin fax . O sa primiti in cateva zile dupa trimitere daca considere ca este infractiune si numarul de inregistrare .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

2 luni de la depunerea plangerii la dcco ContSters327384 ContSters327384 Buna ziua ! Pe data de 24.09.2014 am depus plangerea la DCCO Bucresti . Pe data de 3.10.2014 am fost anunatat prin scrisoare ca sesizarea mea a fost ... (vezi toată discuția)
Cineva are poze cu mine dezbracata. ajutor! Cristina94 Cristina94 Buna ziua. Desi imi este extrem de rusine de ceea ce va urma sa scriu aici, o voi face. Cineva, nu stiu cine, are poze cu mine dezbracata, care provin cel mai ... (vezi toată discuția)
Mail de la poliția cibernetică (cybercrime) mariosg mariosg Buna ziua, tocmai am primit un email de la \"CyberCrime\" pentru ca am postat un anunt de vanzare pe un site/forum de comert online si sunt anuntat ca a fost ... (vezi toată discuția)