avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 316 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Violare corespondenta Facebook
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Violare corespondenta Facebook

Buna seara, daca ti se face o reclamatie la politie pentru violarea corespondetei dar fara nici o dovada , ce se poate intampla?
Cel mai recent răspuns: ContSters327384 , utilizator 20:10, 12 Noiembrie 2014
Se deschide dosar si se face o cercetare, dar ... fara dovada ??? cum asa ???
Dvs. cine sunteti violatul sau violatorul?

Fara nicio dovada este greu de probat, iar stiti si dvs. ca ceea ce nu poate fi probat, nu exista.
Acum cateva zile o angajata a luat telefonul de la munca acasa, pe telefonul de la munca era logat facebook ul meu , si ea primea mesajele mele pe telefonul ala..teoretic nu are nici o vina ca eu am ramas logata acolo dar faptul ca le a citit? Poate fi reclamata cumva?
Laura20041987 a scris:
Poate fi reclamata cumva?

Nu, nu poate fi reclamata, sau daca este reclamata nu se intampla nimic, intrucat fapta ei nu a fost cu intentie (a fost o intamplare pricinuita de neglijenta dvs.), fapta ei nu poate fi probata (ea poate sa zica foarte bine ca nu a citit nimic si cu asta basta), iar prin fapta ei nu vi s-a adus un prejudiciu (sau daca vi s-a adus, este greu de demonstrat care este ala). Este un pic absurd sa puneti in miscare organele de cercetare, pana la urma pentru ce, pentru un mic orgoliu ca v-ar fi citit cineva niste mesaje care nu pot fi decat un mic izvor de barfa si nimic mai mult, in conditiile in care si dvs ati folosit terminalul de comunicatii (adica telefonul) de la serviciu ca sa va logati pe o retea de socializare in interes personal si apoi tot din neglijenta nu v-ati deconectat.
Iar daca ea spune ceva si eu spun ceva? Se face reclamatie , eu dau o declaratie, ea neagata tot , iar pe mine ma chema iar ai nu ajungem la nici un consens? Ce se intampla atunci?
Laura20041987 a scris:
Ce se intampla atunci?

trandafir2 a scris:
Fara nicio dovada este greu de probat, iar stiti si dvs. ca ceea ce nu poate fi probat, nu exista.

Ca atare se dispune neinceperea urmaririi penale.

Alte discuții în legătură

Instigare la sinucidere si santaj alexandru_vl alexandru_vl Buna seara! Am o mare problema, pe care nu as vrea sa o las balta! Fratele meu s-a sinucis acum doua luni din cauza nenorocitei pe care o iubea! Asta o spun ... (vezi toată discuția)
Abuz politie c_mircea c_mircea Buna ziua. Am facut reclamatie impotriva unor agenti de politie. Ideea este ca am fost citat sa dau o declaratie, iar in timp ce relatam faptele comisarului ... (vezi toată discuția)
Sesizare catre dna Gabrielro22 Gabrielro22 Am intentat o plangere penala,ajutat de un avocat, impotriva unui functionar de stat, care a dat dovada de abuz de putere si neglijenta in serviciu. Alti 2 ... (vezi toată discuția)