Am intentat o plangere penala,ajutat de un avocat, impotriva unui functionar de stat, care a dat dovada de abuz de putere si neglijenta in serviciu. Alti 2 functionari de stat plus un privat au facut front comun cu acesta si m-au amenintat ca vor avea ei grija sa nu se intample nimic si sa pierd, amenintare de care nu am tinut cont, pana cand, dupa indelungi tergiversari de un an, am pierdut, inclusiv recursurile, netinundu-se cont nici de martorii mei,f greu audiati, nici de dovezi, nici de starea de fapt, in care, insusi invinuitul a recunoscut la ancheta ca a comis o infractiune.Cand acest functionar a vazut ca nu i se intampla nimic, a repetat abuzurile comise, fapt care m-a determinat sa redactez o noua plangere. Avand in vedere ca, ceilalti 2 functionari care m-au amenintat au functii importante in aparatul de stat, iar privatul beneficiaza de venituri importante de la stat ptr serviciile ce le ofera prin firma lui, deci traficul de influenta este clar,mai ales asupra organului de cercetare care mi-a refuzat inclusiv dreptul la suplimentarea probatoriului, am marea rugaminte la dvs. sa ma sfatuiti in conceperea unei Sesizari la DNA, sau sa-mi oferiti un model, ptr ca acestia sa nu se mai poata folosi de influenta lor, iar soarta plangerii mele sa nu o urmeze pe prima.
Cel mai recent răspuns:
Gabrielro22 , utilizator
11:00, 8 Decembrie 2012