avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 795 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... sesizare catre DNA
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

sesizare catre DNA

Am intentat o plangere penala,ajutat de un avocat, impotriva unui functionar de stat, care a dat dovada de abuz de putere si neglijenta in serviciu. Alti 2 functionari de stat plus un privat au facut front comun cu acesta si m-au amenintat ca vor avea ei grija sa nu se intample nimic si sa pierd, amenintare de care nu am tinut cont, pana cand, dupa indelungi tergiversari de un an, am pierdut, inclusiv recursurile, netinundu-se cont nici de martorii mei,f greu audiati, nici de dovezi, nici de starea de fapt, in care, insusi invinuitul a recunoscut la ancheta ca a comis o infractiune.Cand acest functionar a vazut ca nu i se intampla nimic, a repetat abuzurile comise, fapt care m-a determinat sa redactez o noua plangere. Avand in vedere ca, ceilalti 2 functionari care m-au amenintat au functii importante in aparatul de stat, iar privatul beneficiaza de venituri importante de la stat ptr serviciile ce le ofera prin firma lui, deci traficul de influenta este clar,mai ales asupra organului de cercetare care mi-a refuzat inclusiv dreptul la suplimentarea probatoriului, am marea rugaminte la dvs. sa ma sfatuiti in conceperea unei Sesizari la DNA, sau sa-mi oferiti un model, ptr ca acestia sa nu se mai poata folosi de influenta lor, iar soarta plangerii mele sa nu o urmeze pe prima.
Cel mai recent răspuns: Gabrielro22 , utilizator 11:00, 8 Decembrie 2012
Inteleg ca ati sesizat DNA.
Vorbiti cu procurorul ce sa faceti.
Nu exista un model standard, efectiv concepeti o sesizare incepand cu datele dumneavoastra de identificare si continuand prin a expune toata situatia de fapt. Nu uitati sa precizati si probe sau sa indicati elemente de verificare in dovedirea celor inscrise in cuprinsul sesizarii.
nu am facut sesizarea inca ptr ca nu stiu cum sa o concep sa nu fiu acuzat de calomnie.cea ce am scris mai sus doar ca adaug numele celor implicati.
Ultima modificare: Sâmbătă, 8 Decembrie 2012
Gabrielro22, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

La dna sau unde anume ? marshanna marshanna Buna ziua, Vreau sa va rog sa ma lamuriti, din punct de vedere procedural, daca se poate.. Este vorba despre un certificat de constructie eliberat de catre o ... (vezi toată discuția)
Dosar penal ContSters295489 ContSters295489 Va rog sa-mi spuna cineva cum sa procedez sa informez parchetul ca intr-un dosar sunt acte false, cum se procedeaza pentru a sesiza parchetul si daca pot sa ... (vezi toată discuția)
Calomnia, incriminata sau nu acum? mela20 mela20 Buna ziua, Va rog o lamurire din partea profesionistilor in domeniu, pana la urma Calomnia mai este sau nu incriminata la acest moment? Stiu ca au fost multe ... (vezi toată discuția)