avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 615 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... 2 luni de la depunerea plangerii la DCCO
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

2 luni de la depunerea plangerii la DCCO

Buna ziua !

Pe data de 24.09.2014 am depus plangerea la DCCO Bucresti . Pe data de 3.10.2014 am fost anunatat prin scrisoare ca sesizarea mea a fost inainatat la DCCO Olt ,pentru continuarea cercetarilor . De atunci nu am mai primit nimic .
Ce pot face ?
Va multumesc frumos !
Cel mai recent răspuns: ContSters327384 , utilizator 19:50, 22 Noiembrie 2014
Puteti sa va informati de cursul anchetei.
Faceti o cerere scrisa.
Da , o sa o fac si o sa o trimit luni .
Dar este normal ca timp de 2 luni sa nu-mi fie transmis nimic ?
Ce ati vrea sa va trimita?
Pai cum sa zic eu ... nu mi-au luat nicio declaratie ... nici inculpatilor nu le-a luat nicio declaratie .... Nu mi-au trimis nici nr. de inregistrare de la DCCO Olt .. si au trecut deja 2 luni ....
Depuneti cerere sa va audieze.

Alte discuții în legătură

Trimitere in judecata fara sa fiu audiat de procuror mezgageza mezgageza conform noului cod penal nu este obligatorie prezentarea materialului......inseamna ca odata voi fi citat ca suspect,dupa aceea ca inculpat cand vor da in ... (vezi toată discuția)
Plasare caz badboy20cm badboy20cm Pentru care motiv se poate muta un dosar penal ,unde procurorul 1 da ordonanta de urmarire,iar apoi acest dosar este luat de catre alt procuror 2 care da ... (vezi toată discuția)
Inselaciune si trafic de influență ramqby ramqby Buna ziua.Am o ruda care a fost luata de la locul de munca \"pe sus\",ca sa zic asa, adica fara citatie,fara nimic si dusa la IPJ,acolo a dat o declarație, ... (vezi toată discuția)