avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 325 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Inselaciune si trafic de influență
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Inselaciune si trafic de influență

Buna ziua.Am o ruda care a fost luata de la locul de munca "pe sus",ca sa zic asa, adica fara citatie,fara nimic si dusa la IPJ,acolo a dat o declarație, deoarece i s.a facut plângere cum ca cineva i.ar fi dat niste bani si acum nu ii mai returnează.L.au tinut la arest, la IPJ 4zile,i.au dat drumul,dar il tin arestat la domiciliu.Il tot amana cate o luna,cate o luna.Acum este a treia luna.Chiar este atat de grava aceasta fapta? Și mai ales ca nu i.au trimis nicio citație,nimic,inainte.Ce ar putea face?
Cel mai recent răspuns: ramqby , utilizator 13:28, 11 Februarie 2020
Suspectul sau inculpatul poate fi adus cu mandat de aducere, chiar înainte de a fi fost chemat prin citaţie, dacă această măsură se impune în interesul rezolvării cauzei.
Am înțeles.Dar de ce se tot lungește?Dosarul este inca la procuror.Cat il poate lungii?
Daca dosarul,inca, este la procuror,il poate trimite in închisoare?
Ultima modificare: Marți, 11 Februarie 2020
ramqby, utilizator
Raportat la informatiile furnizate nu cred ca va poate raspunde cineva.
Mai multe nu prea stim nici noi,insa legal il poate procurorul trimite in închisoare?Fara proces?

Alte discuții în legătură

Rechizitoriul lorilori43 lorilori43 Se poate afla daca sa inceput rechizitoriul la un dosar penal,sau sa solutionat cauza daca invinuitul nu este prezent? (vezi toată discuția)
Cand se emite mandatul de aducere? Antonia01 Antonia01 Buna ziua, As dori daca se poate sa imi explicati care sunt situatiile in care se emite un mandat de aducere? Sa fiu mai explicita, o persoana a fost adusa ... (vezi toată discuția)
Delapidare Georgecolonesti Georgecolonesti Buna seara! Am fost sofer in cadrul unei firme care facea transport in turcia!la intoarcerea din cursa am depus toate bonurile si chitantele si angajatorul nu ... (vezi toată discuția)