avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 421 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Decizie ANAF recuperare taxa auto
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Decizie ANAF recuperare taxa auto

buna , Ieri mau anuntat parintii mei ca am primit de la ANAF o decizie cum ca in data de 16 .09 .14 sa ma prezint la caseria anaf pentru a-mi restituii o parte din suma stabilita de catre instanta .
Eu sunt plecat in strainatate si sincer nu mam gandit sa las o procura pentru ridicare. ce as putea face in acest caz? ar putea sa vireze banii astia in contul meu bancar? ce ar trebuii sa fac? in al 2-lea rand suma totala de restituit este de cca 8400 Ron dar am inteles ca acum primesc aproximativ 1500 ron...
Ma puteti ajuta? Va Multumesc
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 23:56, 9 Septembrie 2014
Suma se restituie in rate.

Puteti comunica un cont bancar si se vor vira banii acolo.

Sa mearga cineva la fisc sa vada care e procedura.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cont bancar-obligatoriu? eukyra1 eukyra1 Buna ziua. Ma poate obliga o companie de telefonie sa mi deschid cont bancar pentru a-mi vira o suma de bani? (trebuie da mi returneze contravaloarea unui ... (vezi toată discuția)
Cont deschis in strainatate puncuskaa puncuskaa daca deschid un cont in strainatate fiscul blocheaza si poe acel cont? la un cont deschis in romania blocheaza aproximativ dupa 2 luni...la un cont deschis in ... (vezi toată discuția)
Cont blocat de anaf eriklud eriklud Buna, ANAFul ne-a blocat contul bancar din cauza datoriilor la bugetul de stat. Eu estimez ca o sa avem nevoie de circa o luna sa ne platim datoriile si sa ... (vezi toată discuția)