avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 464 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Cont bancar-obligatoriu?
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Cont bancar-obligatoriu?

Buna ziua. Ma poate obliga o companie de telefonie sa mi deschid cont bancar pentru a-mi vira o suma de bani? (trebuie da mi returneze contravaloarea unui telefon Va multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters454516 , utilizator 09:23, 18 Ianuarie 2018
Teoretic, nu va poate obliga nimeni sa va deschideti un cont bancar. Insa daca urmeaza sa va returneze o suma x, iar returnarea se face prin virament bancar, va puteti deschide un cont, va puteti retrage banii si ulterior inchide contul. Si gata. Doar n-o sa va judecati pentru ca, au vrut sa va restituie suma sub conditia comunicarii numarului de cont in care sa va vireze banii...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cont bancar societate cu poprire anaf cesar cesar Buna ziua,doamnelor,domnilor.Va rog daca sunteti amabili sa ma ajutati in situatia aceasta - am contul societatii poprit din data de 06.02.2014 de catre ... (vezi toată discuția)
Art. 167. [persoana către care se face plata] (1) salariul se plăteşte direct titularului sau persoanei împuternicite de acesta. sevraj sevraj Buna, Daca firma la cere lucrez, imi vireaza salariul lunar in contul sotiei mele, ce pot face ? Tin sa mentionez ca probabil din neatentie sau o greseala ... (vezi toată discuția)
Declaratie privind salariul BadoiAndreea BadoiAndreea Buna ziua! Am reusit sa ma angajez insa in urma unei discutii foarte rapide la telefon cu angajatorul meu am inteles ca trebuie sa scriu o declaratie pe ... (vezi toată discuția)