avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 932 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Legatura dintre micul dejun si cazare
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Legatura dintre micul dejun si cazare

poate un hotelier sa-mi impuna sa platesc si micul dejun daca eu doresc doar cazare? E adevarat ca la receptie scrie X lei pt camera cu MD, dar tot la receptie ti se spune ca Y lei costa micul dejun.
Cel mai recent răspuns: ContSters44758 , utilizator 12:57, 10 Septembrie 2014
Daca tariful este stabilit cu mic dejun inclus si clientul accepta aceasta conditie, chiar daca nu doreste acel mic dejun, pretul ramane acelasi. Totodata hotelul trebuie sa aiba si pret separat pentru micul dejun.
Eu nu as zice ca hotelierul "impune", as zice ca oferta odata acceptata inseamna si acceptarea conditiilor hotelului. Nu este micul dejun inclus in tarif pt. ca clientul sa solicite sa plateasca doar cazarea.
cred ca nu am pus intrebarea in mod corect. Daca hotelierul imi spune ca 80 lei costa cazarea si 20 lei MD, iar eu doresc doar cazare, hotelierul poate sa imi spuna ca el vinde doar pachet de servici (cazare si MD) ?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu, nu poate. Si nu doar ca nu poate, dar nu este nici elegant.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Baza de aplicare a taxei hoteliere carolinacaro carolinacaro Buna ziua, Din 01 Ianuarie 2012, consiliile locale instituie taxa hoteliera in cota de 1% din valoarea totala a cazarii/tariful de cazare...Daca luam un ... (vezi toată discuția)
Tva la sreviciile hoteliere levente1 levente1 Buna ziua, Am si eu o intrebare: TVA-ul pentru serviciile de cazere sunt 9%, acelasi tva va fi calculat si la micul dejun daca acesta este inclus in pret. ... (vezi toată discuția)
Diurna externa institutii publice Tatiana63 Tatiana63 As dori sa aflu daca in temeiul art. 8 alin.1 din HG 518/1995 se justifica acordarea unei indemnizatii de deplasare (diurna) externa in procent de 50% pentru ... (vezi toată discuția)