avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1033 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... filiatia fata de tata
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

filiatia fata de tata

Spune-ti va rog de unde gasesc bibiliografie in ceea ce priveste aceasta tema.Nu am decat cartea Domnului Profesor Filipescu si cartea Doamnei Marieta Avram.Alte surse mai stiti?
Multumesc anticipat
bacaci -dreptul familiei, Lupsan Gabriela- dreptul familiei
Daca bibliografia este pentru lucrarea de licenta in ultima carte recomandata este un capitol cu procrearea medical asistata si institutia filiatiei.se ridica probleme interesante .De exemplu cum se stabileste filiatia fata de tata cand conceperea s-a facut prin inseminare artificiala.
Sper sa-ti fie de folos.
pentru a putea prezenta si un punct de vedere personal studiaza practice judiciara in materie (culegeri de practica, pandentele romane etc.)
Interesant ar fi sa prezinti cum a evoluat practica in materie si in raport de progresul stiintei. Vezi in acest sens tratate de medicina legala
Ai grija la examen cum vei scrie si din punct de vedere gramatical, ca doar esti student ... deja ai 2 greseli in primul rand
Multumesc mult pentru toate informatiile,nu credeam ca voi primi vreun raspuns.
Pentru gresilile garmateicale-mii de scuze,am avut niste zile proaste.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Carti pentru admitere in inm alisun alisun Buna. As dori sa dau examenul din august pentru INM...2011 :sorry:. Imi puteti recomanda niste carti dupa care sa invat? si niste carti pentru grile? Am una ... (vezi toată discuția)
Vatamarea corporala alynotza01 alynotza01 imi puteti spune va rog ce carti cuprinde mai amplu subiectul cu privire la vatamarea corporala?..va rog..multumesc (vezi toată discuția)
Premierã în justiþie! fãrã nicio lege în domeniu, o femeie a fost declaratã mamã naturalã a copiilor nãscuți de sora ei  Avocat Lăzăruţiu Lucian Avocat Lăzăruţiu Lucian O femeie care nu a mai putut naşte copii din cauza unor probleme de sănătate, a fost recunoscută ca mamă naturală a doi gemeni concepuţi de femeie şi ... (vezi toată discuția)