avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 406 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Mansardare
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Mansardare

Buna ziua,
Va rog sa mă ajutati cu un punct de vedere privind următoarea situatie.
Recent am achizitionat un apartament la ultimul etaj al unui bloc si m.am inteles cu vânzătorul sa mergem împreună sa semnam acordul pentru mansardare.Intre timp acesta ori s.a dus sa semneze singur ori a semnat dupa ce a semnat si vânzarea către mine.In aceasta situatie:
1.ce obligatii am eu sa accept mansardarea daca nu am semnat eu ci s.a semnat înainte?
2. Daca se dovedeste ca întâi a semnat vânzarea si apoi mansardarea teoretic actul semnat nu e valid nu?
3.nu am încredere nici in administrator ca ar fi străin de chestia asta, unde se poate reclama o astfel de situatie?

Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: CRM2013 , utilizator 17:13, 10 Septembrie 2014
Daca oricum erati de acord cu mansardarea ,ce va mai pasa ?
Daca se dovedeste ca întâi a semnat vânzarea si apoi mansardarea teoretic actul semnat nu e valid nu?

La care dintre acte faceti referire ca nu e valid ?
Discutati amiabil cu presedintele de asociatie ,eventual cu vecinii si analizati responsabil avantajele si dezavantajele acordului,ce riscati in caz ca semnati
Succes !
Am inteles ca in principiu erati de acord cu mansardarea , dar va deranjeaza daca a semnat fostul propietar..?? Semnatura putea sa fie data anterior vanzarii...cu ce schimba acest lucru ceva ?? Oricum, fiind la ultimul etaj , sunteti avantajat de aceasta mansardare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mansardare bloc catalin060666 catalin060666 am vazut ca a mai fost ridicata problema mansardarii...nu m-am lamurit pe deplin..problema sta cam asa...la mine la bloc s-au strans semnaturi pentru ... (vezi toată discuția)
Cota indiviza din proprietate petrecristinel petrecristinel locuiesc intr-un bloc cu 4 etaje, la ultimul nivel,apartamentul fiind luat cu credit ipotecar.asociatia doreste mansardarea blocului si cei de la etajul 4 ... (vezi toată discuția)
Mansardare bloc, direct afectati dborsanu dborsanu Buna ziua, locuiesc in Iasi intr-un bloc P+4, construit in 1972, la etajul 3. Deasupra uneia din camerele mele e un uscator (o camera la etajul 4, ... (vezi toată discuția)