avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 962 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Exista o cale de a ma apara?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Exista o cale de a ma apara?

Un caz de nesimtire. Am avut o familie ce mi-a facut amenajari la casa: peretii, gresie, faianta lucruri pe care le-am negociat si i-am platit saptamanal. Pe langa cele negociate la inceputul lucrarii, pe parcurs au aparut si alte lucrari si am intrebat daca le fac tot cu ei cat ma costa. Au spus pretul, am fost de acord. Ulterior au considerat ca ar fi meritat mai mult decat au cerut. Au aparut figuri, fitze, nu am cedat si nu am dat nimic in plus din 2 motive: unul, cand a calculat manopera la metrul patrat de gresie si faianta i-am platit dupa ceea ce masurasera dar, mie mi-au ramas metri patrati de gresie si fainta nepuse si platite si ca material si ca manopera. Apoi, le-am dat foarte multe lucruri din casa spunandu-le ca le ofer pentru lucrul in plus ce il vor face si au obtinut canapea, covoare, perdele, chiuvete de inox si faianta, lampadare, haine...

In timpul lucrarilor, fara sa stiu au facut poze cu lucrarile ce mi le faceau in casa iar la final, cand montasem si o mobila pe comanda a vrut sa faca iarasi poze zi m-am opus pentru ca ei fiind lucratori pot expune pozele si ma trezesc cu hoti peste mine, mai ales ca unul dintre ei la alta lucrare a patruns noaptea si a furat lucruri, dupa ce terminasera lucrarile de la mine.
Acum, intamplator cineva m-a anuntat ca pe adresa de facebook a lucratorului apar poze cu lucrarile facute in casa mea si comentarii in care ma jigneste cu cuvinte ce nu le pot reproduce.
Lucrarile s-au facut la negru, fara acte, la mica invoiala.

Pot sa il chem undeva, la politie, la parchet sa raspunda atat pentru pozele facute fara stirea mea si facute publice si pentru aprecierile jignitoare facute la adresa mea?

Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 19:32, 10 Septembrie 2014
Putetindeschide proces civil.
Insa nu cred ca va vetibdescurca fara avocat.
Este de analizat destul de mult.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reclamatie firma constructii AndreiBlaucean AndreiBlaucean Buna ziua! De curand am achizitionat un apartament in Bucuresti. De la inceput am stabilit ca voi dori anumite modificari fata de planurile initiale ale ... (vezi toată discuția)
Reziliere abuziva contract lucrari de constructie din partea prestatorului akyla akyla In luna Mai 2022 am realizat un \"Contract executie lucrari de constructie\" in care se mentionau cerinte: unele generale gen \"glet + amorsa + varuit\" sau \" ... (vezi toată discuția)
Buna ziua ! au trecut 6 ani de la pronuntarea divortului la judecatorie ... vasi325 vasi325 Buna ziua ! Au trecut 6 ani de la pronuntarea divortului la judecatorie si nu am facut partaj. Nu avem bunuri imobile cumparate in timpul casatoriei. Detin ... (vezi toată discuția)