Buna!V-as ruga din suflet sa aveti rabdarea sa cititi si problema mea si daca puteti sa imi dati si mie un sfat.Sunt insarcinata in 29 de saptamani.Ar trebui sa intru in concediu prenatal, dar sefu meu refuza sa imi dea adeverinta(din iunie ii tot zic ca am nevoie de adeverinta pentru medic).Sunt angajata aici din iunie 2014 si din cauza ca nu am primit salarii de atunci, am mai ramas 2 angajate.Eu am ramas pentru ca nu vreau sa pierd maternitatea,ceea ce e firesc,cred.Am fost sa ma interesez la ITM e tot in regula sunt angajata cu contract, dar la CAS nu a platit din iulie.Ce pot eu sa fac in cazul asta pentru ca el nu prea are de gand sa plateasca pentru ca stie ca atunci plec in prenatal si atunci ramane fara angajate.Merg la servici pana nasc?El asta ar vrea dar eu nu mai pot sa merg si cred ca e ceva normal.Lafel cu salariile ca nu vrea sa ma plateasca ce pot eu sa fac?Mentionez ca o sa am un an lucrat in momentul nasterii deci o sa am dreptul si la indemnizatia pentru crestera copilului,dar daca el nu im da hartiile de care am nevoie ce fac pierd indemnizatia?Scrie si in contract ca e obligat sa imi elibereze toate documentele de care am nevoie care sa ateste calitatea de salariat,dar cine il obliga?
Pentru neeliberarea adeverintei pentru medic sesizati Casa Judeteana de Asigurari de Sanatate (CJAS) iar pentru celelalte acte neeliberate sesizati ITM.
Concediu medical
dana9101
Buna ziua .am si eu o intrebare la dvs..sunt insarcinata si am concediu medical...iar mie concediu medical nu mi.a fost platit..adica septembrie si octombrie ... (vezi toată discuția)
Cass sau ajofm
lavi_cornelia
Buna ziua,
Ma numesc Diana B, am 23 de ani si sunt insarcinata in 32. de saptamani. La 30.06.2015 mi-a expirat CIM pe durata determinata, incheiat pe perioada ... (vezi toată discuția)