avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 686 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Incetare contract de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Incetare contract de munca

Buna ziua,
ma numesc Nicoleta si am niste nelamuriri in legatura cu incetarea contractului de munca.
Sunt angajata din data de 08.05.2014, la o firma din Bucuresti, cu contract pe perioada de 3 luni, acum pe 08.08.2014, mi s-a prelungit cu inca 3 luni, pana pe 08.11.2014.
Problema este ca eu vreau sa plec de la aceasta firma si este foarte posibil sa nu pot pleca in conditii amiabile, pt ca eu mi-am gasit in alta parte, insa trebuie sa plec imediat acolo.
Eu nu pot astepta perioada de preaviz de 20 de zile pt ca cei de la firma cealalta nu ma asteapta atat.
Ce se intampla, cum pot pleca de aici-acolo.
Mentionez ca nu imi place sa ma mut din loc in loc, eu inainte de acest serv, am lucrat 7 ani intr-o firma ca si economist, dar s-a inchis.
Vreau sa plec de aici pt ca este foarte departe.......si am gasit ceva mai aproape de casa.
As vrea sa stiu cum m-ar afecta intr-o eventuala plecare asa, cum se spune......luat geanta si plecat, daca patronul de aici nu ma intelege si nu ma lasa sa plec in conditii amiabile.

Multumesc,

o zi buna
Cel mai recent răspuns: nico123 , utilizator 12:56, 11 Septembrie 2014
Puteti solicita incetarea c.i.m.cu acordul partilor, situatie in care nu se acorda preaviz.
multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Încetare cim Larisa2009 Larisa2009 Bună seara. M-am angajat începând cu data de 20.07.2018 cu o perioadă de probă de 30zile lucrătoare. Acum vreau sa renunț la acest serviciu deoarece nu ... (vezi toată discuția)
Demisie fara preaviz sau incetare cu acordul partilor bittta bittta Incepand cu data de 1 februarie imi schimb locul de munca. Va rog sa-mi spuneti cum pot pleca de la actualul serviciu fara preaviz, deoarece nu mai am timp ... (vezi toată discuția)
Incetare cm Maria1091 Maria1091 Buna ziua, Incepand cu data de 1 august as dori sa lucrez la o alta firma, asadar mi-am depus cererea de demisie conform art 55, lit b din codul muncii tinand ... (vezi toată discuția)