avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 745 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Titlul de proprietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Titlul de proprietate

Salut la toti!
Sunt mostenitor cu Certificat a unei suprafete in intravilan. Nu pot face Cadastrul. In Titlul de Proprietate lipsesc specificatii de Lot si Parcela. M-am adresat instantei impotriva Primariei si Prefecturii pentru se dispune corectarea erorii. Judecatoria declina competenta si respinge actiunea. Nu depunem Recurs insa o face Primaria in intarziere. Apelul este respins pe Tardivitate. Ce putem face?
Cel mai recent răspuns: horia51 , utilizator 20:05, 28 Noiembrie 2014
In situația descrisă deschideți o noua acțiune la instanța competenta.
Actiunea a fost depusa in Civil. Cred ca dupa notificarea Primariei am dreptul actiunii in Contencios.
Cam asa raspuns asteptam!:)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Actiune pentru modificarea (rectificarea) titlului de proprietate Ion Munteanu Ion Munteanu Buna ziua, De curand mama a deschis o actiune in instanta pentru modificarea (rectificarea) titlului de proprietate in care titular este bunicul (decedat) ... (vezi toată discuția)
Iesire din indiviziune yrynela yrynela buna seara, va rog sa ma ajutati cu o problema, vreau sa ies din indiviziune de pe un titlu comun pe care suntem 8 coindivizori sau proprietari fiecare din ... (vezi toată discuția)
Retrocedarea legea 247/2005 manu80 manu80 in urma unei revendicari am obtinut decizia de punere in posesie a unui teren arabil (1ha) in baza legii 247/2005. odata cu notificarea acestei decizii in ... (vezi toată discuția)