Buna ziua.
Va rog un raspuns pentru situatia mea.Am aflat ca s-a dispus la cererea IPJ inceperea urmaririi penale impotriva mea pentru ca nu am reusit sa mai platesc 8 cecuri catre un furnizor in valoare de 20000 lei,care s-a aliat cu altul caruia trebuia sa ii platesc un cec de 5000lei.Cecurile sunt emise in zile diferita (plateam la 7 zile),sunt semnate de mine dar scrise de angajata lui.Mentionez ca nu am semnat nici un contract cu el si ca lucram la 7 zile cu el de mai bine de un an.Ce inseamna urmarirea penala,ce se poate intampla si ce pot face?
Va multumesc anticipat?
Inceperea urmaririi penale presupune efectuarea de catre reprezentantul Ministerului Public prin unitatile teritoriale=parchete,a tuturor actelor procesuale si procedurale necesare in vederea realizarii obiectului urmaririi,respectiv strangerea si administrarea probelor referitoare la existenta infractiunii, la identificarea faptuitorului si la stabilirea raspunderii acestuia, astfel încât sa se poata decide daca este sau nu cazul ca acesta sa fie trimis în judecata
Analizati oportunitatea contactarii de persoana care stapaneste procedura ,astfel incat cand veti fi citat pentru audieri sa fiti insotit,sa vi se reprezinte si sa vi se apere interesele,
eventual sa se pregateasca strategia de aparare
File cec emise
ContSters90283
Buna ziua,
Am 4 file cec emise si nu am acoperire la ele pentru ca firma a intrat in imposibilitate de plata ( faliment) iar asociatul meu a cerut in instanta ... (vezi toată discuția)