avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1099 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Miros ofensiv
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Miros ofensiv

Buna ziua,

Avem o problema grava cu o turma de oi care stationeaza/se adaposteste langa case de locuit la aprox 50 - 100 m de casele de locuit din capatul unei strazi si mirosul e de nesuferit. Am contactat Comisariatul Judetean al Garzii Nationale de Mediu, dar mi-au spus ca din punctul de vedere al acestei institutii mirosul ofensiv de la turma de oi nu ii priveste fiindca e activitate biologica. ??? Nu inteleg de ce poluarea aerului pe care il respiram nu e problema de mediu.
Unde ne adresam?
Cu multumiri
Cel mai recent răspuns: palnyc , utilizator 17:21, 11 Septembrie 2014
Sesizati directia de sanatate veterinara si autoritatea de sanatate publica
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cresterea oilor si a porcilor in mijlocul satului vale2004 vale2004 buna ziua,sunt casatorita si am doi copii ,in mijlocul satului avem un vecin care detine multe animale printre care oi,porci ,vaci,etc..etc ...vreau sa va spun ... (vezi toată discuția)
Ghene de gunoi Elena Pro Elena Pro Buna. As avea o intrebare. Eu locuiesc la etajul 1 al unui bloc. La parter a fost infiintat magazinul Profi,care in unul din spatii,care vine exact sub ... (vezi toată discuția)
Neplăceri zilnice cu mirosul și fumul de gratar DALLY4 DALLY4 După mulți ani de truda , mi am făcut o casa în Ilfov. Vecinul de lângă mine a vândut terenul unui dezvoltator . Acesta a făcut mai multe case pe ... (vezi toată discuția)