avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 798 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Un titlu executoriu este nul daca creanta a fost ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Un titlu executoriu este nul daca creanta a fost transferata?

Buna ziua.
Am un salariat caruia ii retin si virez lunar, catre un executor judecatoresc, o poprire infiintata de o banca. Salariatul a facut cere de incetare a popririi, deoarece banca “X”, a transferat creantele unei societati specializate, anexand la cerere, o copie dupa notificarea facuta de banca cu cele sus mentionate.
Cum trebuie sa procedez?
Salariatul ce ar trebui sa mai faca?

Va rog sa ma ajutati si astept raspuns pe adresa de e-mail.
Multumesc anticipat!

Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 18:57, 11 Septembrie 2014
Daca un executor a infiintat poprirea, tot el ar trebui s-o ridice. Angajatul ori vine cu pv de la executor din care sa rezulte ca a incetat executarra, ori face in instanta contestatie.
Si dvs ati putea vb cu executorul despre dosar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proprire dubla. Adrian Danut Adrian Danut Buna ziua. Daca este o proprire pe salariu si societatea angajatoare vireaza 30% din salariul angajatului in contul executorului acesta mai poate propri contul ... (vezi toată discuția)
Poprire salariu alexandraconstantinescu01 alexandraconstantinescu01 Buna ziua! Am fost in creștere copil, am un credit la banca din cauza problemelor financiare am rămas in urma cu ratele, acum când m,am întors la serviciu ... (vezi toată discuția)
Poprire salariu intreg!! johnnygardosh johnnygardosh Buna ziua. datorita faptului ca am avut un credit neachitat, am fost executat silit, respectiv mi s-a pus poprire pe jumatate de salariu la Raiffeissen Bank. ... (vezi toată discuția)