avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1067 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Pot modifica optiunea la gradinita din prog lung in ...
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Pot modifica optiunea la gradinita din prog lung in prog normal?

Buna ziua!
Am copilul la gradinita inscris la program lung si as dori sa optez pt program normal ( sa nu mai platesc ).Pot face acest lucru in timpul anului scolar?Sau daca reusesc sa modific la prog normal , mai pot lasa copilul, in zilele in care am nevoie, la program lung?
A mai avut cineva aceasta situatie sa ma poata ajuta si pe mine?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: elena138 , utilizator 21:18, 11 Septembrie 2014
Puteti modifica cererea la inceputul anului scolar. Nu, nu puteti pe parcursul anului nici sa reveniti asupra cererii, nici sa va lasati copilul peste program. Se fac niste incadrari si se aloca niste fonduri, de aceea se fac inscrierile pe an scolar, si nu calendaristic sau semestrial.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Gradinita copil de 2 ani si 8 luni stircu stircu In luna august 2019 mi-am inscris copilul la o gradinita cu program normal. Desi atunci copilul avea 2 ani si 8 luni a fost acceptat pentru a fi primit la ... (vezi toată discuția)
Donatii de mobilier pt gradinita impuse aleksa_e aleksa_e Buna ziua. Fiul meu a fost inscris la grupa mica, apoi mijlocie la o gradinita de stat. La sedinta dna educatoare ne-a informat ca trebuie achizitionate ... (vezi toată discuția)
Refuz inscriere la cresa lipsa vaccinari sidor_m sidor_m Buna ziua. Am un copil de 2 ani impliniti, inscris din timp si acceptat la cresa in prima faza. Nu a fost vaccinat niciodata si nu intentionez sa ... (vezi toată discuția)