avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 566 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Plangere CEDO
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Plangere CEDO

In urma cu patru luni de zile s-a judecat in ultima faza(Curtea de Apel) un proces civil prin care am incercat sa-mi recuperez casa confiscata in mod abuziv de catre un lichidator judiciar care a scos-o la vanzare.
Intrucat nici pana in prezent nu am primit motivarea sentintei,nu pot face plangere la CEDO si risc sa depasesc termenul de sase luni in care ar trebui s-o trimit.
Va rog sa-mi spuneti cum ar trebui sa procedez pentru a determina judecatoarea sa motiveze aceasta sentinta,astfel incat sa am un dosar complet pentru CEDO?
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 23:44, 11 Septembrie 2014
Din cate stiu eu avocatii rezolva in 2 saptamani o astfel de problema de redactare.

Daca nu veti angaja avocat pentru redactare depuneti cereri singur.

Daca nu se va redacta in 6 luni veti explica in plangerea CEDO cand s-a facut redactarea.

Daca a fost recurs dupa apel deja puteti sesiza CEDO daca ati pierdut si in prima instanta.
Practic motivele instantei de apel au ramas valide.

Aveti o varietate larga de posibilitati.
Ultima modificare: Joi, 11 Septembrie 2014
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
Va multumesc D-le Av Lascoschi !
Puteti scoate un certificat de grefa din care sa rezulte ca s-a judecat recursul.
Si il anexati la plangerea CEDO.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Termen peraspera peraspera Am cerut TB decizia civila si am primit prin posta Adresa TB din 27.11.2008: ...dosarul X \"s-a solutionat la 3.10.2008 si se afla in curs de redactare\". ... (vezi toată discuția)
Cum se obtine documentatia necesara unei plangeri la cedo ? ninelus ninelus As dori sa stiu de unde se obtin informatii si de unde se obtin eventuale formulare necesare depunerii unei plangeri la CEDO ( doar in Bucuresti ) (vezi toată discuția)