avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1912 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Continentul american si reguli la Haga (persoane ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Continentul american si reguli la Haga (persoane fizice)

Cum poate o persoana fizica de pe continentul american sa deschida un caz la un Tribunal international? Sunt persoanele fizice excluse de la un Tribunal international? Pe scurt: un caz incheiat abuziv in lipsa acestei persoane pe continentul american. Avand in vedere ca nu s-a luat in considerare nici o proba si in lipsa persoanei respective, avocatul acesteia a trecut de partea opusa plecand cu dosarul acesteia. Partea opusa cunoscand cazul de la avocatul ce a trecut de partea lor a reusit sa inchida cazul imediat dupa ce a aflat ca aceasta persoana a plecat temporar din tara respectiva. Poate aceasta persoana sa faca vreun demers in privinta asta la vreun Tribunal international sau nu? Daca da in ce forma si ce are nevoie?
Multumesc.

Alte discuții în legătură

Gasire persoana in statele unite ale americii tassadaronline tassadaronline Buna ziua. Acum vreo aproape 20 de ani, mama mea a s-a casatorit cu o persoana din SUA. Relatia a fost foarte scurta, din cauza ca nu a fost de acord bunica ... (vezi toată discuția)
Întâmpinare proces Andrei6 Andrei6 Bună ziua! Găsesc a fi necesar conturarea cadrului care m-a adus aici. Am avut o relație cu o studentă din același cămin în care sunt cazat. Am decis ... (vezi toată discuția)
Vreau sa inchid firma dar asociatul nu este interesat de treaba asta valentincampionul valentincampionul buna ziua, am facut o firma cu o persoana si treaba nu a fost chiar asa cum am sperat... eu m-am bagat administrator si am 60% din firma.... asociata are ... (vezi toată discuția)