avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 867 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Cultură generală Psihologie juridica si criminologica
Discuție deschisă în Cultură generală

Psihologie juridica si criminologica

Buna seara! Numele meu este Trandafir Andreea si sunt clasa a 12-a , imi doresc sa fac facultatea de Psihologie si Stiinte ale educatiei . Intrebarea mea este : daca fac aceasta facultate pot da masteratul la psihologie juridica si criminologie? Va multumesc, o seara frumoasa! ( imi cer scuze daca am gresit categoria)
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 23:10, 13 Septembrie 2014
Daca faceti Fac de psihologie, puteti face orice masterat organizat de Fac de psihologie, deci interesati-va ce masterat se organizeaza pe langa Fac de psihologie.

Curiozitatea mea excede intrebarea, dar la ce va foloseste masteratul respectiv? (de aici trebuie sa plecati)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Master criminologie Eleniss Eleniss Buna ziua, Doresc sa va pun o intrebare si poate chiar voi primi din partea dvs niste raspunsuri concrete. Am studiat anul trecut,anul II de studiu materia ... (vezi toată discuția)
Psiholog criminalist!? Adeleidis Adeleidis Buna ziua tuturor. Am si eu o nelamurire. Cum trebuie sa procedez exact pentru a deveni psiholog criminalist? Trebuie sa termin Facultatea de Drept ... (vezi toată discuția)
Șef serviciu taxe și impozite Magdy86 Magdy86 Buna seara! Sunt absolventa a Facultății de Drept,4 ani și doresc sa particip la concursul pt șef serviciu taxe și impozite! Experiența o dețin in ... (vezi toată discuția)