avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 949 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... avocat cu licenta, dar fara barou....???
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

avocat cu licenta, dar fara barou....???

care oportunitati de munca existen pentru un licentiat in drept, fara examen la barou.???
Cel mai recent răspuns: guidofesti , utilizator 07:49, 14 Septembrie 2014
Avocat va puteti numi doar daca sunteti membru al unui barou si profesati.Puteti incerca sa profesati ca si consilier juridic(urmariti anunturile de recrutare la diverse companii sau institutii),sau puteti incerca sa sustineti examenele la INM sau barou.Succes.
Ultima modificare: Sâmbătă, 13 Septembrie 2014
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat
cu ce se ocupa in practica un avocat stagiar si cum gasesc locul de munca.? E o munca platita.? Daca DA, care e in media salariu lunar..?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua ghinda_florin ghinda_florin vreau sa aflu si eu niste raspunsuri legat de sistemul juridic,am terminat universitatea spiru haret bucuresti facultatea de drept,cu diploma de licenta luata ... (vezi toată discuția)
Absolventa facultate de drept 2011 alynaelena alynaelena Buna ziua! Sunt din Pitesti si am terminat anul trecut facultatea de drept, dar nu reusesc sa-mi gasesc un loc de munca in domeniu;chiar nu mai stiu unde sa ... (vezi toată discuția)
Sanse sa devin avocat Mikiro24 Mikiro24 Buna seara.Va rog sa ma ajutati cu un sfat.Am terminat facultatea de drept in 1998 si licenta mi-am dat-o in 1999 la Academia de Politie din Bucuresti.Dupa ... (vezi toată discuția)