Buna ziua ma puteti ajuta si pe mine? Ce inseamna hotararea de mai jos?
A fost depusa o cerere de catre cei implicati sau sa luat decizia in lipsa lor?
Daca nu sa prezentat nimeni si e decizia tribunalului putea fi imputernicit un avocat pentru a reprezenta partile implicate?
Tip solutie: Constată perimată cererea
Solutia pe scurt: Admite excepţia perimării. Constată perimată cererea. Cu recurs în termen de 5 zile de la pronunţare. Pronunţată în şedinţă publică azi, 11.09.2014.
Document: Hotarâre 11443/2014
Fiti foarte atent ca aveti dor 5 zile de la pronuntare sa depuneti recurs pronuntindu-se in data de 11.09.2014 puteti depune recursul doar pina luni inclusiv 16.09.2014
Va multumesc, trebuie sa se prezinte ambele parti la judecatorie sau e o cale mai simpla?
Daca nu se poate face nimic in acest termen, nu pot ajunge ce este de facut in continuare?
Stimata tina23nicol
Eu v-am spus ca doar pina luni 16.09.2014 puteti sa depunti recirs intrucat solutia vi s-a dat in 5 zile de la pronuntare Nu pricep ce nu va este clar? Puteti trimiteti recursul prin fax sau posta dar trebuie sa cunoasteti motivele instantei care s-a pronuntat
Faceți recurs doar dacă aveți motive. Perimarea este o sancțiune pentru lăsarea în nelucrare, din pricina părților, a pricinii mai mult de un an, după suspendare.
Perimarea se constată din oficiu. Dacă suspendarea a durat de peste un an, nu aveți nici un motiv de a ataca respectiva perimare.
Raspuns proces
camelia73
Buna ziua,ma puteti ajuta ,in procesul in care sunt parat am primit urmatorul raspuns :
\"Tip solutie: Constată perimată cererea
Solutia pe scurt: Admite ... (vezi toată discuția)