avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 470 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Constata primata cererea
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Constata primata cererea

Buna ziua ma puteti ajuta si pe mine? Ce inseamna hotararea de mai jos?

A fost depusa o cerere de catre cei implicati sau sa luat decizia in lipsa lor?

Daca nu sa prezentat nimeni si e decizia tribunalului putea fi imputernicit un avocat pentru a reprezenta partile implicate?

Tip solutie: Constată perimată cererea
Solutia pe scurt: Admite excepţia perimării. Constată perimată cererea. Cu recurs în termen de 5 zile de la pronunţare. Pronunţată în şedinţă publică azi, 11.09.2014.
Document: Hotarâre 11443/2014

Va multumesc cu stima!

Cel mai recent răspuns: ContSters314759 , utilizator 20:50, 27 Aprilie 2015
Fiti foarte atent ca aveti dor 5 zile de la pronuntare sa depuneti recurs pronuntindu-se in data de 11.09.2014 puteti depune recursul doar pina luni inclusiv 16.09.2014
Va multumesc, trebuie sa se prezinte ambele parti la judecatorie sau e o cale mai simpla?
Daca nu se poate face nimic in acest termen, nu pot ajunge ce este de facut in continuare?
Stimata tina23nicol
Eu v-am spus ca doar pina luni 16.09.2014 puteti sa depunti recirs intrucat solutia vi s-a dat in 5 zile de la pronuntare Nu pricep ce nu va este clar? Puteti trimiteti recursul prin fax sau posta dar trebuie sa cunoasteti motivele instantei care s-a pronuntat
va multumesc mult nu stiam cum se procedeza cu incetarea casatoriei cu acordul partilor .
Stimat forumist,

Faceți recurs doar dacă aveți motive. Perimarea este o sancțiune pentru lăsarea în nelucrare, din pricina părților, a pricinii mai mult de un an, după suspendare.

Perimarea se constată din oficiu. Dacă suspendarea a durat de peste un an, nu aveți nici un motiv de a ataca respectiva perimare.

Cu stimă.

Alte discuții în legătură

Buna ziua . va rog mult ma poate ajuta cineva sa imi explice ... Adrian Alexandru Georgescu Adrian Alexandru Georgescu Buna ziua . Va rog mult ma poate ajuta cineva sa imi explice ce inseamna : Ora estimata: 08:30 Complet: C 3 Familiei Tip solutie: Constată perimată ... (vezi toată discuția)
Perimarea cererii calin_andrei calin_andrei Daca instanta a acordat termen din oficiu invocand perimarea cererii de chemare in judecata, iar reclamanta se prezinta la termen solicitand repunerea in ... (vezi toată discuția)
Raspuns proces camelia73 camelia73 Buna ziua,ma puteti ajuta ,in procesul in care sunt parat am primit urmatorul raspuns : \"Tip solutie: Constată perimată cererea Solutia pe scurt: Admite ... (vezi toată discuția)