avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 717 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Ingradirea unor drepturi de mentinere a unor ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Ingradirea unor drepturi de mentinere a unor relatii personale cu copiii mei din fosta casnicie

Va salut
Am o rugaminte ; doresc sa aflu o cale de a-mi rezolva o problema referitoare la limitarea legaturilor personale pe care doresc sa le am cu copiii mei ; " Fosta " ii confisca telefonul copiilor mei ; ii ameninta pe copii daca se intalnesc cu mine , cu pedepse .
Am hot. judec . cu program de vizita si imi este acordat dreptul de a avea relatii personale cu copiii mei .
In urma acestor evenimente am sesizat compartimentul asistenta sociala din cadrul primariei si am depus o cerere de chemare in judecata pt ingradirea dreptului meu ( care am inteles ca este prevazut in legea 272 din 2004 ) .
Daca aveti alte idei , va rog sa ma ajutati cu un sfat .
Va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: aircip , utilizator 19:14, 1 Octombrie 2014
din moment ce aveti o hotarare judecatoreasca care stabileste un program de vizitare minor, iar sotia va ingradeste acest drept, puteti formula o plangere penala impotriva fostei sotii pentru nerespectarea hotararii judecatoresti.
Buna seara ; cu programul mai este cum mai este , dar nu ma lasa sa vorbesc la telefon cu copiii mei ; telefonul l-am cumparat eu , cartela si alimentarea o fac tot eu
Vrea sa controleze conversatiile noastre .
Cereti suplimentarea legaturilor personale cu discutii telefonice. INterval orar, subiecte de interes.
In functie de varsta copiilor, programul scolar, alegeti un interval cand ei pot vorbi si doamna nu-i cu ei.
Ce masuri se pot lua impotriva mamei , daca continua sa-mi limiteze relatiile personale ?
Voi primi un raport de la biroul de asistenta sociala a Primariei de unde apartin si doresc sa il folosesc la sedinta de judecata .
momentan nu se poate lua nicio masura. nu este obligata sa va lase sa vorbiti cu ei la telefon. mai mult, in functie de varsta copiilor poate ea nici nu este de acord ca ei sa detina un telefon. ati consultat-o cand l-ati cumparat? cereti in instanta ce v-a recomandat d-na avocat, si apoi mai vedeti ce se va intampla. asa cum respecta programul de vizite probabil va respecta si noua hotarare judecatoreasca
Ultima modificare: Miercuri, 17 Septembrie 2014
cris0811, utilizator

Alte discuții în legătură

Program de vizită minor nerespectat de tata. există metode de a-l obliga să se conformeze hotărârii judecătorești? Bubbles2017 Bubbles2017 Buna seara ! Daca tatal copilului nu respecta programul de vizita hotarat de instanta judecatoreasca ce se intampla in acest caz ? Va multumesc anticipat. (vezi toată discuția)
Program vizita minori AndinNairda AndinNairda Buna seara.Am si eu o intrebare :ce inseamna la concret programul de vizita stabilit in favoarea unui minor?Parintele ce are dreptul la vizitarea minorului in ... (vezi toată discuția)
Nerespectare program vizitare minori adina_antonio adina_antonio Buna ziua ! Am divortat in urma cu 1 an, divort cu doi minori incredintati mie, custodie comuna, cu drept de vizitare al tatalui, cu ridicarea minorilor de la ... (vezi toată discuția)