avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 438 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Contraventie Conventie somaj
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Contraventie Conventie somaj

In anul 2013 am primit subventie de la somaj conform Art.85 incepand cu luna Aprilie.In lina August am constat ca imi lipseste de pe statul de plata un angajat, drept urmare am procedat la intocmirea Decl.112 rectificativa pt. lunile Aprilie2013-Iulie 2013 si la diferentele de plata pt acel angajat, inclusiv contributia pt somaj am achitat-o.Momentan sunt in control de la Somaj, si mi se spune ca trebuie sa platesc o amenda pt acele luni (Aprilie-Iulie 2013) pt ca exista neconcordante intre Cererea de Subventie cf.Art.85 si Decl112 din acea perioada.
Este corect?Pt ca diferentele care le-a generat Decl112 rectificativa s-au achitat in Luna August cand s-au intocmit si Decl Rectificative, nu am tras statul in piept cu nimic!!Imi puteti da o baza legala pt care Somajul nu accepta Decl Rectificative?Toate celelalte institutii accepta!
Cel mai recent răspuns: CameliaAdelean , utilizator 14:31, 13 Septembrie 2014
1. Cred ca este o neintelegere a organului de control a AJOFM.

2. - Faceti o contestatie (la AJOFM) a actului de control si a masurii luate de organul de control.
- Puteti face si o sesizare la ANOFM, pe e-mail, la: anofm@anofm.ro
Asa ma gandeam si eu!
Va multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acordare subventie alexa20 alexa20 Am o persoana peste 45 ani angajata pt care primesc subventie , data angajarii fiind dupa 20.11.2013 .Mi s a spus ca la acea data legea prinvind acordarea ... (vezi toată discuția)
Reclamatie catre ajofm voinadela voinadela Buna. ma ajuta cineva cu un model ce reclatie catre AJOFM Situatia este urmatoarea: am intrat in somaj in 27.05.2013, perioada acordata a fost de 9 luni, dar ... (vezi toată discuția)
Contestatie pv ajofm -restituire subventie, art.6 hg 174/2002 gabriela_bejinariu gabriela_bejinariu Am avut control de la AJOFM- tematica ”verificare angajator care incadreaza persoane peste 45 de ani in baza art.85 din LG 76/2002 republicata..., in urma ... (vezi toată discuția)