avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 649 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... indemnizatie insotitor persoana handicap
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

indemnizatie insotitor persoana handicap

buna ziua,
in luna iulie (a.c.) mi s-a eliberat noul certificat de handicap in care se specifica ca am drept la indemnizatia de insotitor.Am depus cerere pentru facilitati(tot in luna iulie chiar la insistentele unei angajate de acolo care mi-a spus sa depun repede actele sa prind luna august ,sa imi iau banii).
In luna August nu am primit acesti bani si am asteptat luna septembrie crezand ca mi se da retroactiv dar nu am primit nimic.Am primit indemnizatia de insotitor normal deci banii din luna august s-au evaporat...ce trebuie sa fac?cui ma adresez?

multumesc frumos
Cel mai recent răspuns: ale75 , utilizator 10:45, 15 Septembrie 2014
Sa mergeti acolo unde ati depus actele si sa solicitati clarificarea situatiei, evantual faceti o cerere sa vi se restituie suma din urma, impreuna cu urmatoarea indemnizatie din octombrie.
Daca nu gasiti intelegere (desi nu ar fi motive), trebuie sa va adresati mai departe la seful doamnei, dar nu cred ca va fi cazul de asemenea valuri, doar suntem o tara europeana.
multumesc pentru raspuns!Suntem o tara europeana teoretic....practic este foarte discutabil si cu multe lacune...

o zi frumoasa!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alocatia de stat pentru copil pana la 2 ani valentina narie valentina narie Buna ziua. Sunt noua pe acest forum asa ca imi cer scuze daca s-a mai discutat despre problema asta. Ma aflu in urmatoarea situatie. Am un baietel ce s-a ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil-mama studenta ! b35edt b35edt Buna ziua, Numele meu este Laurentiu si am un bebe mic nascut in luna mai, luna in care s-a promulgat si legea care da dreptul si mamelor eleve sau studente ... (vezi toată discuția)
Posibilitate incasare ajutor de somaj Ajax29 Ajax29 Iată situația în care mă găsesc: Pe 28 iunie 2019 s-a incheiat contractul meu de muncă cu o firma de IT/software din București. Eram încrezător ... (vezi toată discuția)