Buna seara. Am urmatoarea situatie: suntem 2 surori, iar mama noastra a murit in anul 2000. Cand traia mama, parintii nostri au facut un testament in care imparteau in 1/2 bunurile atat pentru mine cat si pentru sora mea. In anul 2007, eu, tata si sora mea am mers la notar sa dezbatem mostenirea mamei si am renuntat la mostenire in favoarea tatalui nostru care traieste si astazi. Intrebarea este: cum se va imparti mostenirea dupa decesul tatalui ? Nu sunt probleme cu tatal nostru( are 84 de ani) dar am dori ca dupa decesul sau bunurile sa le trecem, cu acordul surorii mele, pe numele baiatului ei ( baiat din prima ei casatorie). E vorba de o casa si niste pamant.Ce se poate face, cum se poate proceda ?
La Moștenire veniți Dvs si sora Dvs. Sunt mai multe Posibilitățile de a ii reveni aceste bunuri nepotului despre care vorbiti, mai ales daca toate părțile sunt de acord.
Mostenire
galaoan
Buna ziua.
Va prezint urmatoarea situatie pentru care rog un sfat specializat. Tatal meu are 84 ani. Mama a decedat in anul 2000 si noi cei 2 copii( fete) am ... (vezi toată discuția)